donderdag 15 maart 2012

Golden Rose 106 & 109

Eindelijk een vervolg van de 12 lakjes van golden rose. Nu laat ik jullie 106 en 109 zien. We beginne met het lakje 106. dit is een mooie blauwe kleur, alleen dekt hij niet echt geweldig. dus ik zou er ik zou wel een zwart of wit lakje eronder doen. Nu laat ik jullie een paar foto's zien van het lakje, ik heb hem geswatcht op een nagelwiel.

 Het lakje in de schaduw


 Nu krijgen we het lakje nummer 109. Dit is een aparte lichte bruine kleur. Dit vindt ik meer een topcoat dan echt een lakje, want hij dekt echt minimaal. Wel erg jammer want in het potje ziet hij er mooi uit. Nu komen een paar foto's

De lakjes vielen me een beetje tegen, want voor die prijs van € 4,50 verwacht je wel wat. Ze bleven wel een paar dagen goed zitten op mijn nagels, hievan heb ik geen foto's gemaakt.


3 opmerkingen:

 1. Mooie kleurtjes!
  Jammer dat ze zo slecht dekken :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vraag me af wat jij onder 'slecht dekken' verstaat. Hoeveel laagjes heb je aangebracht? En hoe lang duurde het voordat het droog was? Nou kan je de droogtijd heel slecht bepalen met een nagelwiel, maar als je de nagellak op je nagels doet kan je dat wel zeggen. Nou is 2 tot 3 laagjes redelijk normaal qua dekking. Als je meer nodig hebt, zou ik wel zeggen dat ze slecht dekken. Verder kan je de tweede lak die je laat zien heel leuk over de donkerbruine lak (op je nagelwiel) doen. Daar zijn zulke lakken imo voor bedoeld ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel erg bedankt voor je reactie, kan er heel wat mee! ik zal deze nagellak wel even proberen op mijn eigen nagels en daar dan ook een artikel over maken of er dan verschil tussen zit!

   Verwijderen