woensdag 15 februari 2012

Personal Thing

zoals je al in de titel kunt lezen, vandaag iets persoonlijks.
Deze post maak ik ook, omdat mijn lieve laptop nog niet gemaakt is en ik dus nog steeds geen foto's erop kan zetten, heel erg jammer.
Ik zal eens beginnen over mijn opleiding. Ik doe de opleiding onderwijsassistent niveau 4 en als ik die haal wil ik door naar de pabo! Daarnaast wil ik graag veder met nagels en ga volgend jaar ook beginnen met cursussen voor gelnagels zetten.

Ik ben maandag begonnen met Stage en ik kan je zeggen het is echt geweldig! Ik loop 3 dagen in de week stage. De maandag, dinsdag en vrijdag. De woensdag en donderdag heb ik gewoon school. De 1e dag van stage waren er echt heel veel indrukken die over je heen kwamen. Ik loop stage in 4 groepen.. Groep 1 t/m 4. Erg leuk, maar ook eg druk, want elk uur heb je wel een andere groep, dus je moet snel omwisselen qua stof. Ik help voornamelijk de kinderen die achter lopen of moeite hebben met lezen en rekenen. Gisteren was het echt een leesdagje. Ik ging met een klein groep kinderen lezen en woordjes oefenen echt heel leuk.


Dat was eerst wel een stukje over mijn opleiding/stage. Als jullie het leuk vinden schrijf ik er een keer nog wel wat uitgebreider erover, maar als ik dat nu doe wordt dat z'n lange post en dat is ook niet fijn om te lezen. Vandaag heb ik weer een schooldag en heb ik les van oorspronkelijk half 9 tot 5 uur, maar 1e 2 uur valt al uit en heb ook nog 2 tussenuren, dus dan valt het weer mee.

Hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen!! er komt snel weer een nagel artikel!

En hoe was jullie Valentijnsdag? Ik heb het niet gevierd alleen op stage met de kindjes erg leuk!

13 opmerkingen: